DIDÁCTICA DA FANTASÍA

Literatura galega de tradición oral: Características, xéneros e suxestións para recompilala e arquivala

Folleto divulgativo con dúas partes: Na primeira, da autoría de Domingo Blanco e baixo o título “Literatura popular de tradición oral” faise un breve repaso ás características e principais xéneros da literatura de tradición oral.

A segunda, da autoría de Antonio Reigosa, leva por título “Suxestións para recompilar, arquivar e difundir literatura de tradición oral”, na que se pretende orientar sobre o traballo de recompilación, trasncrición, arquivo (cunha ficha tipo) e bibliografía de referencia.

Textos: Domingo BlancoAntonio Reigosa

Edita: Dirección Xeral de Creación e Difusión Cultural, Consellería de Cultura e Deporte da Xunta de Galicia, 2006.

Depósito legal: PO-598/06

(PDF) Literatura galega de tradición oral