Vivencias, de Carmen Eiroa Barreira

A Fundación “Eduardo Pondal” co patrocinio da Deputación da Coruña vén de editar o libro “Vivencias” da autoría da poeta Carmen Eiroa Barreira “Carmen de Eiroa”, nacida en Pardiñas, Tallo, Ponteceso (A Coruña) en 1947.

Unha mostra máis da excelencia dos e das poetas populares que tanto abundan pola comarca de Bergantiños.

Ademais dos poemas, hai na publicación dous documentos de especial relevancia denominados “Entrevista”, que estiveron ao coidado do profesor Luis Antonio Giadás Álvarez. Textos estes fundamentais para entender as razóns que motivaron a creación de cada un dos poemas publicados.

Un sentimento poético de raíz, apegado á terra e ás xeografías vitais de “Carmen de Eiroa”. Unha das grandes poetas populares do noso tempo.

Eu si que estou encantada .

parabens a todas as personas que fixeron posible esta publicacion