RUTAS ENCANTADAS

Roteiro Trentino: Monte do Seixo, Cerdedo (Pontevedra)

O "Roteiro trentino", instituído pola Asociación Cultural e Ecoloxista "Verbo Xido" de Terra de Montes no ano 2006, ten por obxectivos salientar o rico patrimonio inmaterial do Monte do Seixo e, así mesmo, denunciar a desfeita provocada pola instalación dun parque eólico en tan singular recanto. A asociación considerou oportuno o solsticio de verán para a súa realización, aínda nque calquera data é boa para pórse a camiñar.
O texto e as fotos son de Calros Solla, mais a montaxe estivo ao coidado de Davide Solla. A presentación do tríptico fai necesario que, unha vez impresos os documentos adxuntos, sexan pregados convenientemente para a súa correcta lectura, pensando, sobre todo, na súa utilización in situ.